İşte Xbox 20. yıl dönümü kutlamasını nasıl izleyeceğiniz

 İşte Xbox 20. yıl dönümü kutlamasını nasıl izleyeceğiniz

İşte Xbox 20. yıl dönümü kutlamasını nasıl izleyeceğiniz


Xbox Yıldönümü Kutlamalarını nasıl izleyeceğiniz hakkında bilgi arıyorsanız doğru yere geldiniz.

Yayın bugün, 15 Kasım Pazartesi, 10:00 PST/ 13:00 EST/ 18:00 GMT'de başlıyor. Aşağıda gömülü olan Xbox'ın resmi YouTube kanalı veya şirketin Twitch veya Facebook hesapları aracılığıyla izleyebilirsiniz .

Bekleyebileceğimiz şeyler açısından Microsoft, yayın sırasında herhangi bir yeni oyun duyurmayacağını açıkça belirtti. Bunun yerine, yayın, daha önce olanlara odaklanarak "20 yıllık Xbox'a özel bir bakış olacak".

Yeni duyurular masadan kaldırılmış olsa da, Senua's Saga: Hellblade 2, Fable 4 gibi önceden duyurulan oyunlara veya Obsidian's Avowed veya The Outer Worlds 2 gibi Bethesda'dan oyunlara ( Starfield ve The Elder Scrolls 6 olasılıkla) göstermek için değildir. Minecraft veya Grounded gibi devam eden oyunlarda daha fazla olması muhtemeldir. Ancak en ilgi çekici olanı Halo Infinite söylentileridir.

Halo'nun herhangi bir büyük Xbox retrospektifinin önemli bir bölümünü oluşturması muhtemel, ancak birden fazla söylenti, Halo Infinite çok oyunculu modunun yayın sırasında , oyunun geri kalanının düşmesinden neredeyse bir ay önce sürpriz bir düşüş için ayarlandığını gösteriyor. Microsoft, büyük bir açıklama önerilerini kesinlikle küçümsedi, bu yüzden umutlarınızı çok yüksek tutmayın, ancak Noel yaklaşırken keyfini çıkarmak için hala büyük bir FPS arıyorsanız, gözünüzü dört açın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski