Elden Ring ağ test süreleri ve Elden Ring beta nasıl oynanır

 Elden Ring ağ test süreleri ve Elden Ring beta nasıl oynanır

Elden Ring ağ test süreleri ve Elden Ring beta nasıl oynanır


Elden Ring ağ testi yapılıyor ve bu ilk Elden Ring betasını nasıl oynayacağınızı merak ediyorsanız, işte bilmeniz gerekenler. Birincisi, kötü haber: Henüz kayıtlı değil eğer, oynamak mümkün olmayacaktır Elden yüzüğü uygulamaları resmen Ancak 1 Kasım'da kapalı olarak, eğer tarih bu ilk turda edilir kaydoldum, biz' oynayabileceğin saatler ve tarihler var.

İlk Elden Ring ağ testi sırasında FromSoftware, insanların PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S erişimi için kaydolmasına olanak tanıyan bir kayıt sayfası açtı. Bu, derinlemesine Elden Ring oynanış önizlememizde okuyabileceğiniz büyük bir oynanabilir oyun parçası . Her ne kadar FromSoftware'in belirttiği gibi bu, eğlence amaçlı bir demo değil, "çevrimiçi sistemin çeşitli teknolojilerini doğrulamak için" bir testtir.

Herkes şu anda bu ağ testi için kilitliyken, daha sonra daha fazla beta erişimi olma ihtimali hala var. Bu noktada, piyasaya sürülme tarihine kadar birkaç ağ testi yapmak, FromSoftware geleneğidir, bu nedenle, bunun erken atlamak için son ve tek şansınız olmayacağına dair makul oranlar vardır. İçeri girecek kadar şanslıysanız, Elden Ring ağ testinin başladığı ve ne kadar sürdüğü burada.
Elden Ring Network Test tarih ve saatleri ne zaman?

Elden Ring beta, bu hafta sonu yalnızca çok belirli zamanlarda mevcut olacak ve yalnızca sunucular aktif olduğunda oynayabileceksiniz. Cuma'dan Pazar'a kadar bir dizi zaman diliminde beş yuva vardır, bu yüzden nerede olursanız olun sizin için çalışan bir yuvanın olması ümidiyle.

İşte Elden Ring Network Testi tarih ve saatleri:
  • 12 Kasım Cuma : 03:00 - 06:00 PT / 06:00 - 9:00 ET / 11:00 - 14:00 GMT
  • 12 Kasım Cuma : 19:00 - 22:00 PT / 22:00 - 01:00 ET (13 Kasım) / 03:00 - 06:00 (13 Kasım GMT)
  • 13 Kasım Cumartesi : 11:00 - 14:00 PT / 14:00 - 17:00 ET / 19:00 - 22:00 GMT
  • 14 Kasım Pazar : 15:00 - 18:00 PT / 18:00 - 21:00 ET / 23:00 - 02:00 (15 Kasım) GMT
  • 14 Kasım Pazar : 19:00 - 22:00 PT / 22:00 - 01:00 (15 Kasım) ET / 03:00 - 06:00 (15 Kasım) GMT
Bahsettiğimiz gibi, genellikle bu testlerden birkaçını yapın, bu nedenle bu hafta sonu kaçırdıysanız, şu an ile oyunun biraz gecikmeli Şubat lansmanı arasında her zaman başka bir test olma şansı vardır . Ve oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Elden Ring'in FromSoftware'in yaptığı en ulaşılabilir oyun olduğundan ve Elden Ring'in Dark Souls'tan çok benzer görünmesine rağmen (merhaba aynı kullanıcı arayüzü) nasıl farklı olduğundan bahsettik .

Bandai Namco ve FromSoftware, Elden Ring'in Dark Souls tarafından oluşturulan "hayran kitlesini genişlettiğini" görmeyi umuyor ve biz sadece "git gud" kalabalığının ötesine geçmekten bahsetmiyoruz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski